Claire’s Magnetische Oorbellen

Claire's Magnetische OorbellenKende ik deze magnetische oorbellen maar eerder, nu heb ik namelijk drie gaatjes en kan ik geen oorbellen dragen, zelfs niet de anti-allergie oorbellen want zelfs daar kan ik niet goed tegen.

Deze magnetische oorbellen zijn van bijouwinkel Claire’s. Britt kwam ze tegen in Claire’s in Maastricht. Zoals je ziet krijg je op het kaartje 9 paar oorbellen. Deze oorbellen werken dus met een magneetje. Natuurlijk is het wel oppassen met sjaals en dergelijke als je deze oorbellen indoet, maar voor de rest blijven deze oorbellen goed zitten volgens Britt. De oorringen die je op de foto zijn clips. Zou je niet zeggen hè, vroeger had je van die oorbellenclips met echt een enorme klem, die ook nog langs je oorlel naar achter liep. Het kaartje met de 9 paar oorbellen kostte normaal gesproken 11,95, maar er is natuurlijk sale dus misschien kan je ze ook nog goedkoper scoren!

Kortom geen gaatjes in je oren? Dan kan je toch nog oorbellen ‘in’ doen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Colorique Desigual Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Essence Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Green2 Happinez HEMA Himalaya Himalaya Herbals Home and Garden IKEA JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Pink Ribbon PiP Studio Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer Teeez Cosmetics THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi